Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talkooviikonloppu pääsiäisenä

28 maaliskuun 2024 - 1 huhtikuun 2024

Talkooviikonloppu Haapamäellä pääsiäisenä 28.3.-1.4.2024

PÄIVITYS 24.3.2024: Yhdistys tarjoaa talkoolaisille yhden lämpimän aterian talkoopäivinä. Mikäli sinulla on huomioon otettava ruokavalio tai muuta kysyttävää, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Haapamäen museoveturiyhdistys järjestää talkooviikonlopun pääsiäisenä 28.3.-1.4.2024. yhdistyksen veturitallilla osoitteessa Asematie 35a, 42800, Keuruu. Voit toki tulla paikalle lyhyemmäksikin aikaa.

Ohjelmassa on yhdistyksen toimintaan ja kalustoon tutustumista, pientä ja mahdollisesti isompaakin askaretta sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa.

Majoitus tapahtuu yhdistyksen lepohuonerakennuksessa osoitteessa Asematie 35a. Jos saavut omalla autolla, on parkkitilaa tarjolla lepohuoneen edessä pihalla. Haapamäen rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka museovarikolle.

Yhdistys tarjoaa majoituksen ja liinavaatteet. Matkakuluista jokainen osallistuja vastaa itse.

Alaikäisillä on oltava yhteyshenkilönä huoltaja, johon yhdistyksen edustaja on tarvittaessa yhteydessä ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan joko https://forms.office.com/e/f4YVsthN2r tai sähköpostitse heikki.koponen(a)hmvy.fi

Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, se kuitenkin helpottaa järjestäjiä majoitusjärjestelyissä. Lisäksi se helpottaa talkootehtävien organisoimista etukäteen.

Tervetuloa!

Tiedot

Alkaa:
28 maaliskuun 2024
Loppuu:
1 huhtikuun 2024

Tapahtumapaikka

Haapamäen Museoveturiyhdistys ry.
Asematie 35
Haapamäki, 42800 Suomi