Tk3 veturi liikenteessä

Laskutusosoite

Edellytämme laskuttajilta, että yhdistyksemme nimi (Haapamäen Museoveturiyhdistys ry) on kirjoitettu laskulle oikein. Emme siis hyväksy laskuja, joissa kirjoitusasu on väärin tai sinne päin (esim. Haapamäen Höyryveturiyhdistys tai Haapamäen Museoveturitalli eivät kelpaa).

Y-tunnuksemme: 1087149-1
ALV-numero (VAT ID): FI10871491

Laskutusosoitteemme ovat päivittyneet. Päivitättehän asiakasrekisteriinne uudet laskutustietomme.

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003710871491

OVT-tunnus

003710871491

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:
verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:
003710871491@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
Haapamäen Museoveturiyhdistys ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Laskuttajana olet itse vastuussa kaikista niistä huolimattomuusvirheistä, joita näiden ohjeiden laiminlyönnistä koituu.

Ystävällisin terveisin
Haapamäen Museoveturiyhdistys ry