Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lättähattujunat Turku-Naantali-Turku su 9.6.2024

9 kesäkuun 2024 klo. 12:00 - 15:00

Päivitys 5.6.2024:
Koska tapahtuma on kerännyt paljon kiinnostuneita, ajamme myös kolmannen junaparin Naantaliin ja takaisin, jotta mahdollisimman monet halukkaat mahtuisivat kyytiin.
Junat voivat olla täysiä, joten varmistathan paikkasi saapumalla asemalle hyvissä ajoin. Päivitetyt aikataulut löytyvä tämän sivun lopusta.

 

Haapamäen Museoveturiyhdistys ry ajaa Lättähattu-museojunia Turusta Naantaliin. Hyppää kyytiin muistelemaan ja aistimaan paikallisjunaliikenteen kultaisten vuosikymmenten tunnelmaa! Matka lättähatulla sopii niin perheen pienimmille, kuin nostalgiannälkäisille senioreille – ja kaikille siltä väliltä.

 

Junaan voi nousta Turun, Raision ja Naantalin rautatieasemilta. Pyydämme huomioimaan, että juna ei ole esteetön ja junaan nousu tapahtuu Turkua lukuun ottamatta maastosta raiteen korkeudelta.

 

RAISION asemalla liikkuessa ja pysäköidessä pyydämme huomioimaan, että asemarakennus on yksityisomistuksessa. Siirtyminen junaan ja junasta pois on tehtävä häiriötä aiheuttamatta.

 

NAANTALISSA junaan nouseminen / junasta poistuminen tapahtuu S-Market Tuulensuunkadun takana sijaitsevan raiteen päässä.
Lippujen hinnat:

Turku-Naantali (tai päinvastoin) meno-paluu
Aikuinen 15€
Lapsi (4-16v) 10€
Perhe (2 aikuista ja yhden talouden lapset) 45€

Raisio-Turku/Naantali meno-paluu

Aikuinen 10€
Lapsi 5€
Perhe 30€

Menoliput -50% meno-paluu hinnoista.
Maksuvälineinä käteinen ja maksukortit.

 

Tiedot

Päivämäärä:
9 kesäkuun 2024
Aika:
12:00 - 15:00