Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HMVY:n talkoo- ja tutustumisviikonloppu Haapamäellä 24.-26.5.2024

24 toukokuun 2024 klo. 9:00 - 26 toukokuun 2024 klo. 14:00

Haapamäen museoveturiyhdistys järjestää kaikille avoimen talkoo- ja tutustumisviikonlopun 24.-26.5.2024. yhdistyksen veturitallilla osoitteessa Asematie 35a, 42800, Keuruu.

Päivitys 19.5.2024:

Sekä perjantaina että lauantaina talkoolaisille on tarjolla sekä lounas että päivällinen. Sunnuntaina on lounas. Kellonajat ovat suuntaa-antavia. Tarkat ruokailuajat sovitaan talkoopäivien aluksi.

Päivitys 10.5.2024:

Alustava ohjelma on sivun lopussa. Ohjelmassa mm. Otso-pienveturin huoltoa ja kaluston kunnossapitoa. Paikalle voi toki tulla lyhyemmäksi aikaa. Osallistua voi myös ilman aiempaa kokemusta. Mikäli saavut paikalle torstaina ennen klo 19, mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä niin varmistetaan että paikalla on joku yhdistyksen edustaja.

Ohjelmassa on yhdistyksen toimintaan ja kalustoon tutustumista, pientä ja mahdollisesti isompaakin askaretta sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa.

Paikalle voi tulla torstai-illasta alkaen ja ohjelma päättyy sunnuntaina puolen päivän jälkeen. Voit toki tulla paikalle lyhyemmäksikin aikaa. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä.

Majoitus tapahtuu yhdistyksen lepohuonerakennuksessa osoitteessa Asematie 35a ja mahdollisesti myös yhdistyksen omassa makuuvaunussa. Jos saavut omalla autolla, on parkkitilaa tarjolla lepohuoneen edessä pihalla. Haapamäen rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka museovarikolle.

Yhdistys tarjoaa majoituksen, liinavaatteet, ohjelman sekä lauantaina välipalan ja päivällisen ja sunnuntaina lounaan. Huomioithan ilmoittautumisen yhteydessä mainita mahdollisesti huomioon otettavan ruokavalion. Matkakuluista jokainen osallistuja vastaa itse.

Alaikäisillä on oltava yhteyshenkilönä huoltaja, johon yhdistyksen edustaja on tarvittaessa yhteydessä ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu talkooviikonloppuun tästä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet miten valmistautua viikonloppuun. Ilmoittautuminen on tärkeää etenkin jos aiot ruokailla tai majoittua yhdistyksen toimesta. Tällöin osaamme varautua saapumiseesi.

Tervetuloa!

Tiedot

Alkaa:
24 toukokuun 2024 klo. 9:00
Loppuu:
26 toukokuun 2024 klo. 14:00

Tapahtumapaikka

Haapamäen Museoveturiyhdistys ry.
Asematie 35
Haapamäki, 42800 Suomi
+ Google Map